Braća Karačić i Marino Marić u Zrinjskom za Final4 Kupa BiH!

Uprava HMRK Zrinjski velikim koracima grabi ka europskom iskoraku. Nakon što su na početku drugog dijela sezone doveli Darku Martinovića, slijedi još jedna senzacija.

Naime, danas će u prostorijama Kluba biti održana Press konferencija na kojoj će se obznaniti senzacionalna vijest: „Istina je. Za Final4 Kupa BiH, koji će se početkom lipnja odigrati u Mostaru, ekipi će se na dvomjesečnoj posudbi priključiti Igori i Ivan Karačić te Marino Marić“, navodi se iz Uprave Kluba.

Naime, Marino Marić je zbog ozljede propustio dobar dio druge polusezone te su iz Melsungena odlučili kako bi nekoliko jakih utakmica pred prepunom dvoranom bilo dobro za povratak u formu ovog Mostarca i hrvatskog reprezentativca.

Što se tiče braće Karačić, tu nije bilo puno dvojbi. Obojica su se doborovoljno ponudila s obzirom da će tada biti gotove ligaške i europske utakmice. Prema pravilima EHF, klubovima je dozvoljeno razmijeniti igrače na rok od 60 dana (dva mjeseca), ukoliko se radi o matičnom klubu u kojem je igrač potekao.

Ovom akcijom EHF želi nagraditi klubove koji vode uspješne Škole rukometa i koji su izbacili igrače koji trenutno igraju na vrhunskoj europskoj razini.

Uprava HMRK Zrinjski,
1. travanj 2017. godine