Dario Pušić: Nigdje se nećemo predati

Rukometaši HMRK Zrinjski u srijedu, 10.10.2018. godine u 19:00 gostovanjem u Vogošći otvaraju novu sezonu Premijer lige BiH. Prvi ispit za mlade Plemiće bit će jedan od glavnih favorita za naslov prvaka – RK Vogošča Poljine Hills.

Prijašnjih godina su susreti ovih dviju ekipa jamčili dobar rukomet i neizvjestan ishod, neovisno o tome gdje se igralo. Domaći trener Riđić respektira Zrinjski, ali preuzima ulogu favorita i očekuje pobjedu.

S druge strane, HMRK Zrinjski u novu sezonu ulazi s nekoliko kadrovskih promjena i momčadi s prosjekom od 22 godine što je čini jednom od najmlađih u ligi. Ekipu ponovno čine momci iz Mostara te Hercegovine, što će posebno veseliti domaće navijače.

Mostarci na sutrašnje gostovanje idu rasterećeni, ali ne i bez ambicija. Potvrđuje to i trener Dario Pušić: “Vogošća je ekipa koja se svake godine maksimalno pojačava i pokušava doći do titule prvaka i mislim da su ove godine najbliži tom cilju. Mi smo ekipa s puno nebrušenih dijamanata i želimo pokazati da imamo najveće srce u ligi. Nigdje se nećemo predati pa tako ni u Vogošći”.

Live tekstualni prijenos utakmice moći ćete pratiti u Viber zajednici HMRK Zrinjski, kojoj se možete priključiti klikom ovdje!