Final4 Kupa BiH: Mostar je spreman za sportski spektakl kakav još nije viđen!

Mostar u zadnje vrijeme ponovno diše za rukomet ulaskom HMRK Zrinjski u završnicu Kupa BiH. Sunce je ovih dana izmamilo građane grada na Neretvi na ulice i trgove, ali jedna tema je posebno aktualna: Hoće li se organizirati Final4 Kupa u Mostaru?

“Ako budemo imali priliku organizirati Kup u Mostaru, mi kao klub imamo samo jedno na umu – učiniti ga najljepšom manifestacijom i promocijom rukometa do sada”, kazao je Branislav Stojkić, potpredsjednik upravnog odbora HMRK Zrinjski.

“Ovo je jedinstvena prilika da pokažemo kako ovaj grad diše i živi jednu rukometnu euforiju jer nakon dugog niz godina, navijači i ljubitelji ovog sporta su se vratili na tribine i srčano bodre naše igrače.”

Ove godine klub slavi i 25 godišnjicu od osnutka i uz veliku želju i ljubav prema ovom sportu, želimo pokazati cijeloj Bosni i Hercegovini ovaj prelijepi grad i rukometni Kup dovesti u grad na Neretvi. Ako nam se ukaže prilika za domaćinstvo, bez imalo sumnje možemo potvrditi da će ovo biti jedna od najbolje organiziranih završnica Kupa BiH i zahvaljujemo svima koji nam u tome daju podršku”, dodao je Stojkić.

“Tehnički i logistički imamo podršku od Grada i Županije koji ovaj događaj vide kao promociju, ne samo sporta, već i turističkog potencijala koji naš grad posjeduje. Ponavljam, ako nam bude ukazana ta čast i organiziramo završnicu Kupa po prvi put u Mostaru, bez sumnje napravit ćemo sportski spektakl kakav se dugo nije vidio na ovim prostorima. Sve je spremno za kandidaturu domaćinstva kako bi najbolje odgovorili na organizacijske i tehničke uvjete koje pred nas bude postavio rukometni Savez Bosne i Hercegovine”, potvrdio je Branislav Stojkić na kraju razgovora.

Iako mjesto odigravanja još nije službeno potvrđeno, u Zrinjskom se ništa ne prepušta slučaju. Tako su već počele i prve aktivnosti oko vizualnog identiteta samog Kupa, koji do sada uopće nije postojao, a već se radi i na planu i programu događanja unutar i van dvorane.