FOTO: Predstavljeni novi dresovi i pojačanja

HMRK Zrinjski Mostar danas je u 11 sati u hotelu Mostar održao press konferenciju za novinare uoči početka nove sezone rukometne Premijer lige BiH.

Tema konferencije bila je:

– predstavljanje nove sportske opreme i dizajn novih dresova prvog tima
– upoznavanje javnosti sa pripremama za sezonu 2016/17
– upoznavanje javnosti s novim pojačanjima kluba
– potpisivanje ugovora o suradnji s tvrtkom GBT

Na konferenciji su prisustvovali predsjednik kluba Vedran Škobić, trener prvog tima Zdravko Medić, kapetan Bernard Mandarić i Duško Skakić, generalni dobavljač opreme za HMRK Zrinjski, a ujedno i direktor tvrtke GBT.

Svi su istaknuli kako u novu sezonu HMRK Zrinjski Mostar ulazi spreman i s visokim ambicijama. Trener Zdravko Medić je naglasio kako je zadovoljan s radom na pripremama te da spremni dočekuju novu sezonu: Sezonu ćemo početi s pet jakih utakmica u kojima nas očekuju ekipe koje će se boriti za vrh tablice. Prvo kolo gostujemo u Vogošći, koja je prema proračunu jedan od glavnih favorita lige. No, ni mi ne idemo tamo na izlet. Dat ćemo sve od sebe i pokušati iznenaditi.

Kapetan momčadi, Bernard Mandarić istaknuo je kako se radi o mladoj ekipi s nekolicinom iskusnih igrača koja će u svakoj utakmici tražiti pobjedu, kako u Mostaru tako i na gostovanju: Atmosfera u ekipi je sjajna. Mnogo je mladih igrača uz nekoliko iskusnijih poput mene i Marina Paradžika te Vedrana Delića. Nemamo pritisak i imperativ i baš bi to mogao biti povod za ostvarivanje odličnog rezultata u ovoj sezoni.

Predsjednik Vedran Škobić je naglasio kako je momčad sastavljena 90% od domaćih igrača te da se mnogo radilo u i oko kluba kako bi se nova sezona dočeka na razini više.

Ono što je prisutne najviše zanimalo bila su nova pojačanja za sljedeću sezonu. U klub su stigli Vedran DelićFilip Vistorop, Damjan Šarac i Nikola Ivanović.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Predstavljanje novih dresova i pojačanja”]