HMRK Zrinjski 35:18 RK Hercegovina

Rukometaši HMRK Zrinjski, danas su u dvorani na Bijelom brijegu odigrali i peti prijateljski ogled u okviru priprema za novu sezonu. Mostarski rukometaši ugostili su rukometaše RK Hercegovina iz Nevesinja, sudionika Prve lige RS-a.

Bila je ovo dobra provjera za naše momke uoči Turnira prijateljstva koji ih ovog vikenda očekuje u Trebinju. Tijekom cijelog susreta, naši momci su držali visoku rezultatsku prednost, a posebno veseli što su svi igrači iskoristili priliku koju su dobili. Mostarski rukometaši na kraju su slavili s ukupnih 35:18.

Na vratima Zrinjskog sjajno su po poluvrijeme odradili Marino Paradžik i Željko Kozina, dok je najviše pogodaka postigao Dragan Pavlović, ukupno pet.

Po četiri pogotka postigli su Mario Babić, Damir Džeba i Mislav Grgić, tri su dodali Nikola Ivanović, Robert Kožulj, Marin Perić i Marijan Marić, po dva Marijan Šaravanja i Darko Bošković te jedan Ante-Zvonimir Doko i Petar Vučina.

Za Hercegovinu su pogotke postigli: Laketa 4, Kovačević i Šarenac po 3, Dragović, Babić i Manigoda po 2, te Savić  i Avdalović po 1.
Galeriju slika provjerite na našem partnerskom portalu hercegovina.info