HMRK Zrinjski – RK Konjuh 27:25

Rukometaši Zrinjskog upisali su treću, računajući Kup i četvrtu, uzastopnu pobjedu. Plemići su u svojoj ‘neosvojivoj trvđavi’ na Bijelom Brijegu svladao momčad Konjuha rezultatom 32:25.

Gosti su se rezultatski držali u utakmici većim dijelom prvog poluvremena. Igralo se gol za gol i ni jedna momčad nije mogla do značajnije prednosti. No, pred kraj prvog dijela Mostarci ubacuju u brzinu više, te na odmor odlaze s značajnijom prednošću od 4 gola (18:14).

I u drugom poluvremenu Plemići pokazuju dobru igru i ne dozvoljavaju Konjuhu da se rezultatski približi. Na kraju je završilo rutinskim slavljem Zrinjskog s 32:25.

HMRK Zrinjski su do pobjede predvodili Igor Orlović sa 7 i Matej Sarajlić sa 6 golova. Marijan Marić i Filip Vistorop su zabili po 5, a Mladen Bošković 4 pogotka. Dragan Šoljić zabio je 2 gola, a u strijelce su se još upisali Nikola Ivanović, Bernard Mandarić i Marin Perić.

Kod Konjuha su najbolji bili desno krilo, Davor Kadić s 8 i Mihret Husić sa 5 golova.

Zrinjski će nakon 11. kola zauzeti petu poziciju, a ovisno o ostalim rezultatima, može prestići i Bosnu iz Sarajeva na četvrtom mjestu.

Sljedeća utakmica Zrinjskog u srijedu od 19:30 kada u dvorani na Bijelom Brijegu dočekujemo RK Goražde u okviru Kupa BiH, dok je sljedeća utakmica u prvenstvu 9. prosinca u Nevesinju kod Hercegovine.

prvi.tv