HMRK Zrinjski u nedjelju dočekuje Slaviju

Pobjedom protiv Izviđača, uspješno smo započeli ciklus od šest utakmica u osamnaest dana. Već u nedjelju nas očekuje prvenstveni susret HMRK Zrinjski – RK Slavija, a u srijedu gostovanje u Kaknju.

Susret protiv RK Slavija na rasporedu je u nedjelju, 15.04.2018. godine od 17:00 u dvorani na Bijelom brijegu. Gosti iz Istočnog Sarajeva su preporođeni ušli u nastavak sezone uz nekoliko kvalitetnih pojačanja, između koji posebno vrijedi istaknuti Duška Čelicu, bivšeg člana RK Zagreb.

U prvom dijelu sezone, naši rukometaši su i više nego uvjerljivo slavili u Istočnom Sarajevu rezultatom 24:38, ali da to nije pravi omjer snaga pokazala je utakmica Kupa BiH između ove dvije ekipe koja je odigrana u Mostaru i u kojoj su mostarski rukometaši slavili sa samo jedan razlike.

Upravo iz tog razloga, nema opuštanja jer sigurno imamo još dosta toga za reći u prvenstvu!

Nakon Slavija i Kaknja očekuje nas novi ogled s Izviđačem koji je na rasporedu sljedeći vikend kada ćemo se ponovno u Mostaru susresti u okviru Premijer lige BiH, a samo nekoliko dana poslije na rasporedu je uzvrat Kupa BiH u Ljubuškom. Isti tjedan ćemo završiti u Visokom protiv RK Bosna Centrotrans.