Konferencija za medije uoči utakmice protiv Čelika

HMRK Zrinjski Mostar održat će press konferenciju povodom utakmice V. kola rukometne Premijer lige BiH u kojoj će u petak, 07. listopada 2016. godine od 18:30 u dvorani na Bijelom Brijegu dočekati RK Čelik Zenica.

U srijedu, 05.10.2016. godine od 11:15 u prostorijama Kluba, medijima će se obratiti trener Zdravko Medić, a uz to će biti i službeno predstavljena nova maskota kluba – Zrinja!

U okviru V. kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine, rukometaši Zrinjskog će dočekati RK Čelik iz Zenice. Susret će se odigrati u petak, 07. listopada 2016. godine s početkom u 18:30 u dvorani na Bijelom Brijegu.

Zrinjski se tako nakon dvije gostujuće utakmice ponovno vraća na domaći teren gdje je već jednom svladan Borac iz Banja Luke. Ljubiteljima rukometa će se predstaviti i po prvi put službena maskota kluba koja će, uz još nekoliko novosti, dodatno začiniti atmosferu u dvorani.

S toga vas sve pozivamo da nam se u petak pridružite i budete vjetar u leđa našoj mladoj momčadi u lovu na novu pobjedu i povratak u sam vrh Premijer lige. Cijena ulaznice iznosi 3 KM.