Kup BiH: Pobjeda u gostima protiv RK Krivaja s 22:27

Rukometaši HMRK Zrinjski Mostar ostvarili su još jednu gostujuću pobjedu, i to drugu za redom, a ovaj put u okviru pretkola Kupa BiH. Svoj pohod u obranu prošlogodišnje titule, Plemići su započeli u Zavidovićima, na vrućem gostovanju protiv RK Krivaja.

Pred punom dvoranom, mostarski rukometaši slavili su rutinsku pobjedu od 22:27. Tijekom cijele utakmice vidjelo se da su gosti kvalitetniji protivnik, ali se na poluvrijeme otišlo s prednošću domaćina od 12:11. Za nešto veću prednost morali smo čekati 45. minutu kada su rukometaši Zrinjskog ubacili u brzinu više čime su se uspjeli odcijepiti te privesti utakmicu mirno kraju.

Vrijedi istaknuti kako je svoj debi upisao Gabrijel Šunjić, još jedan potencijal iz Škole rukometa Zrinjski. Na vratima je ponovno sjajan bio vratar Goran Anđelić koji je upisao i jedan pogodak, dok su mu se od igrača priključili Filip Vistorop s 9 postignutih pogodaka, Vedran Delić s 4, Marijan Marić i Martino Kordić s 3, Mladen Bošković, Nikola Ivanović i Dragan Šoljić postigli su po 2, a jedan pogodak dodao je i Mario Babić.