KUP BIH: Zrinjski u srijedu od 18:00 protiv Slavije

Aktualni osvajač Kupa BiH, HMRK Zrinjski Mostar u srijedu, 06.12.2017. godine od 18:00 u dvorani na Bijelom Brijegu igra susret osmine finala Kupa BiH protiv RK Slavija.

Podsjetimo, rukometaši Zrinjskog su u prvom pretkolu slavili u Zavidovićima protiv RK Krivaja, a baš kao i tada, i ovaj put će se odigrati samo jedan susret.

Zanimljivo, ove momčadi su se već susrele u ovoj sezoni, točnije u okviru Premijer lige BiH kada je Zrinjski slavio u Istočnom Sarajevo sa 24:38 i tada započeo svoj sjajan niz nepobjedivosti u sva tri natjecanja.

Kup BiH će se nastaviti na proljeće četvrtfinalnim susretima u kojima će se igrati i uzvrati. Utakmica HMRK Zrinjski – RK Slavija na rasporedu je u srijedu, 06.12.2017. godine u 18:00 u dvorani na Bijelom Brijegu.

Kao znak zahvalnosti za veliku posjećenost i ogromnu podršku tijekom cijele sezone, a posebno na posljednjoj gostujućoj i domaćoj utakmici,HMRK Zrinjski Mostar odlučio je da će na susretu osmine finala Kupa BiH ulaz biti besplatan! Zajedno nastavimo pohod u svim natjecanjima ove sezone i lov na osmu pobjedu u nizu.