Mario Sesar: “Sve osim pobjede je neuspjeh!”

HMRK Zrinjski sutra u okviru XVIII. kola rukometne Premijer lige BiH gostuje u Zenici protiv desetoplasirane momčadi prvenstva, RK Čelik. Prilika je ovo da novom pobjedom, trećom u nizu, zadržimo treću poziciju na ljestvici.

Plemići su već zaboravili na poraz u Kupu protiv sarajevske Bosne te je fokus u potpunosti na sutrašnji susret od 19:00 u sportskoj dvorani Bilimišće. Svlačionica odiše samopouzdanjem i optimizmom.

sesa

Član stručnog stožera, Mario Sesar, siguran je u pobjedu u Zenici: „Sve osim pobjede je neuspjeh! Sam pogled na tablicu pokazuje tko je favorit. Mi smo treća momčad prvenstva i borimo se za Ligu za prvaka i pobjeda protiv desetoplasirane momčadi prvenstva je jednostavno imperativ!“

Osim kapetana Bernarda Mandarića, stručnom stožeru će na raspolaganju biti svi igrači, što znači da će se na ovom susretu ponovno u kadru naći i Nikola Ivanović s kojim ćemo konačno imati sve topnike na vanjskim linijama u sastavu.

Momčad će se rano ujutro zaputiti prema Zenici, a uoči samog dvoboja, boravit će u Vitezu na dnevnom smještaju kako bi u potpunosti bili spremni za sutrašnju utakmicu. Kao i uvijek, igrače će i na ovom gostovanju pratiti mnogobrojna Uprava Kluba koja će, nadamo se, zajedno s igračima proslaviti novu gostujuću pobjedu.