Mislav Grgić i Dragan Pavlović nova pojačanja Zrinjskog

Uoči priprema za drugi dio sezone, HMRK Zrinjski dobio je i dva nova prvotimca. Bivši igrač ljubuškog Izviđača Mislav Grgić pojačat će konkurenciju na bekovskim pozicijama. Rođen je 23.07.1998. te je sa svojih dvadeset godina već skupio vrijedno iskustvo nastupivši u SEHA ligi.

Već je u utakmicama Challenge Cupa pokazao da se radi o kvalitetnom pojačanju koje se može iskoristiti na lijevom i srednjem beku, a vrlo dobro se snašao i na desnoj strani. Protiv ruskog Krasnodara postigao je osam golova u dvije utakmice, čime je bio naš četvrti najbolji strijelac u osmini finala ovog europskog natjecanja.

Drugo pojačanje nam stiže iz HRK Čapljina. Dragan Pavlović rođen je 15.04.1998. godine i kao lijevak igra na jednoj od najtraženijih pozicija – desnog beka. Visok je 199 cm, a u Zrinjskom će upisati prve nastupe u najvećem rangu bh rukometa.

U Krasnodaru je pokazao da posjeduje veliki potencijal koji će uz kvalitetan rad jamčiti da u budućnosti bude jedan od nositelja igre na ovoj poziciji u našem klubu. U svojim prvim minutama postigao je po jedan pogodak u obje utakmice.

Našim momcima želimo uspješan završetak priprema te puno zdravlja i dobrih utakmica u nastavku sezone.