Nagrađujemo vjernost na večerašnjoj uzvratnoj utakmici Challenge Cupa

HMRK Zrinjski sinoć je u okviru trećeg kola EHF Challenge Cupa slavio u prvom ogledu protiv gruzijskog predstavnika BSB Batumi rezultatom 47:17.

Iako je današanji “uzvratni” susret gotovo pa lišen bilo kakvog rezultatskog značaja, iz kluba pozivaju da i u ovom susretu gledatelji popune tribine i podrže, kako gostujuću tako i domaću ekipu.
Eventualnim prolaskom nakon večerašnje utakmice, HMRK Zrinjski plasirat će se u osminu finala EHF Challenge Cupa, koje je na rasporedu u veljači 2017. godine. Ždrijeb za ovu fazu natjecanja očekuje se za tjedan dana.
Osim toga, HMRK Zrinjski odlučio je nagraditi vjernost navijača na današnjoj utakmici te će svakoga tko dođe na utakmicu nagraditi s besplatnom ulaznicom za premijerligaški ogled protiv RK Kakanj, koji je na rasporedu u srijedu, 22.11.2017. godine od 18:00 u dvorani na Bijelom Brijegu.
Sinoć smo na tribinama bili svjedoci pozitivnog ozračja u kojem su jednaku podršku dobili i gosti iz Gruzije koji su bili nagrađeni pljeskom za određene poreze u svojoj igri. Slično se očekuje i večeras.
Iz kluba poručuju da motiv dolaska na utakmice ne bude kvalitet gostujuće ekipe, već podrška domaćoj momčadi.