POBJEDA U SARAJEVU: Momčadski duh nadmašio ozljede i izostanke igrača!

Rukometaši HMRK Zrinjski Mostar upisali su senzacionalnu pobjedu u Sarajevu protiv RK Bosna Sarajevo pobjedivši s 28:26. Iako je u prvi mah stanje na ljestvici Zrinjskom dalo ulogu favorita, sedam igrača iz prve momčadi su zbog ozljeda morali preskočiti večerašnji susret, a velik dio njih nosio je teret ove uspješne polusezone.

Ipak, Mostarci su dokazali da nisu momčad sastavljena od pojedinaca već da svi žele i mogu dati jednak doprinos u sklopu momčadi. Vidjelo se to večeras u Sarajevu kada smo na klupi imali svega tri zamjene kroz cijelu utakmicu, ali ni to nije bilo dovoljno za motivirane domaćine da dovedu u pitanje našu pobjedu.

Sjajan je na vratima u prvom poluvremenu bio Željko Kozina s osam obrana, dok je u nastavku Marino Paradžik upisao deset uključujući nekoliko ključnih zicera.

Najefikasniji kod Zrinjskog bio je Vedran Delić s 11 golova, dok je Marijan Marić zabio 6. Mario Babić je zabio 4, a Ante Zvonimir Doko 3 gola. Dragan Šoljić i Martino Kordić dva puta su pogodili, a po jedan gol su zabili Nikola Ivanović i Robert Kožulj.