Potpisana dugoročna suradnja sa SRC Korak

Na današnjoj press konferenciji uoči EHF Challenge Cupa potpisana je suradnja između HMRK Zrinjski i SRC Korak. Potpis na ovaj dugoročni projekt stavili su Branislav Stojkić, predsjednik Upravnog odbora HMRK Zrinjski te Boris Kajan, direktor SRC Korak.

S obzirom na visoke ambicije Zrinjskog u ovoj i narednim sezonama, potreba za što kvalitetnijom pripremom i rehabilitacijom igrača postavila se kao imperativ. Tijekom posljednjih godinu dana, fizička sprema igrača te proces rehabilitacije nakon ozljeda doveden je na visoku razinu upravo zahvaljujući Borisu Kajanu i SRC Korak: “Naš cilj prožimanje sportske pripreme i rehabilitacije u sportaša. Putem najsuvremenijih tehnologija, mi možemo predvidjeti potencijalne ozljede kod sportaša i reagirati na vrijeme. Naš osnovni cilj je izbjegavanje operacija kvalitetnim procesom rehabilitacije i jačanjem i stezanjem mišića”, ističe Boris Kajan te dodaje: “Nakon operacije, proces rehabilitacije traje dugo, a to vrijeme je dragocijeno za sve sportaše i klubove. Upravo zbog toga je ovaj način rada efikasniji i kvalitetniji.”

Predsjednik Upravnog odbora HMRK Zrinjski dodao je kako je formiran Odjel za medicinu unutar kluba čiji će savjetnik biti i Boris Kajan: “Želimo klub podići na još jednu razinu više, pogotovo po pitanju sportske pripreme i rehabilitacije naših sportaša. Sa SRC Korak i Borisom Kajanom surađujemo posljednjih godinu dana i rezultati su vidljivi kod svih igrača te je ovaj potpis dugoročno ulaganje u kvalitetnu pripremu naših momaka, kako seniora tako i Škole rukometa.”