Pripremna utakmica: RK Izviđač – HMRK Zrinjski 31:31

Bosanskohercegovački predstavnik u SEHA ligi, RK Izviđač i trećeplasirana momčad Premijer lige BiH, HMRK Zrinjski odigrali su prijateljsku utakmicu u Ljubuškom koja je završila bez pobjednika 31:31.

Baš kao što i konačni rezultat pokazuje, cijelim tijekom utakmica je bila neizvjesna i čvrsta. Zrinjski je u prvom poluvremenu držao prednost od 3-4 gola razlike, ali nije uspio slomiti protivnika. Na poluvrijeme se otišlo s 16:13 za Mostarce.

U drugom pluvremenu je Izviđač preuzeo inicijativu, te došao do prednosti koja je u jednom trenutku bila i 4 razlike (27:23). Isto što Zrinjski nije napravio u prvom, nije ni Izviđač u dugom poluvremenu – nisu uspjeli slomiti protivnika.

Plemići su se uspjeli vratiti s 4 vezana pogotka (27:27), te se od tada igrao gol za gol. Na kraju je završilo neriješeno 31:31.

Najbolji u redovima Izviđača bio je Raguž s 9 pogodaka dok je Hrstić postigao 4 pogotka. Pavlak i Šarac zabili su po 3, a Grbavac, Rodin, Čutura, Jarak i Miličević po 2 gola. U strijelce su se još upisali Mandić i A. Grbavac.

Kod Zrinjskog su najbolji bili Ivanović s 6 i Perić s 5 pogodaka. Vistorop je zabio 4, a Doko, Delić i Babić po 3 gola. Po dva su postigli Sarajlić i Šoljić, a u strijelce su se još upisali Marić, Bošković i Orlović.

Svoj prvi nastup u dresu Plemića upisalo je i novo pojačanje Mostaraca na golu, Željko Kozina.