RK Sloga – HMRK Zrinjski 34:29

Rukometaši HMRK Zrinjski poraženi su u okviru XXII. kola rukometne Premijer lige BiH u Doboju od domaćina RK Sloga s rezultatom 34:29.

Bila je ovo vjerojatno najlošija predstava Plemića u ovoj sezoni s nizom neprisiljenih tehničkih grešaka. Trener Medić je kroz cijelu utakmicu tražio idealnu postavu i izvrtio sve igrače, ali i sva tri vratara – no čarobna formula nije pronađena.

Niz grešaka možemo pripisati fizičkom i emocionalnom pražnjenju 48 sati prije, kada smo u Mostaru odigrali zahtjevnu utakmicu protiv Bosne, ali i četverosatnom putu do Doboja. Ipak, trebalo je to izgledati puno bolje s obzirom da je i s ovakvom igrom Zrinjski došao na samo jedan pogodak zaostatka u zadnjih 10 minuta.

Loš start i zaostatak od 4:0 te rezultat od 17:10 na poluvremenu, nisu bili dostižni u drugom poluvremenu za Plemiće koji su se ponajviše borili sami sa sobom. Ipak, nema se što zamjeriti. Dali smo sve od sebe, ali nažalost ovaj put nije bilo dovoljno za nove gostujuće bodove.

Kod Zrinjskog su najbolji bili Bernard Mandarić sa 7 pogodaka i Ante Doko sa 6 pogodaka. Po 5 pogodaka postigli su Mladen Bošković i Matej Sarajlić, dok su po 2 upisali Marijan Marić i Damir Džeba. Po jedan pogodak postigli su još Dragan Šoljić i Filip Vistorop.

Kod domaćina je najbolji bio Boris Bosić s 10 postignutih pogodaka.

HMRK Zrinjski u sljedećem kolu na domaćem terenu dočekuje RK Prijedor.