Zdravko Medić: Puna dvorana je ono zbog čega treniramo!

Povodom pete prvenstvene utakmice protiv RK Čelik iz Zenice, u prostorijama HMRK Zrinjski održana je tiskovna konferencija gdje su se prisutnim novinarima obratili trener Zdravko Medić, kao i igrači Damjan Šarac i Damir Džeba.

Na početku  sezone Premijer lige rukometaši Zrinjskog imali su veoma težak raspored sa vrlo teška tri gostovanja.

„Prošla su četiri kola, a mi smo ostvarili učinak od jedne pobjede, jednog neodlučenog rezultata i dva poraza. Mnogi će reći da nije loše, međutim nisam ja zadovoljan. Nezadovoljstvo nije u smislu da ja nešto prigovaram igračima, nego nezadovoljstvo u smislu toga što znam da smo mogli više i da smo bili blizu. Jedini razlog svemu ovome je naše neiskustvo i mladost” kazao je trener Medić.

Medić se  i osvrnuo na predstojeću utakmicu protiv Čelika , istaknuvši da su Plemići apsolutni favoriti u ovoj utakmici.

„Što se tiče sljedeće utakmice dolazi nam Čelik iz Zenice. Oni su ekipa sa sredine tablice,  a mi smo već rekli da u Mostaru nitko ne smije dobiti pa tako ni oni. Mi smo u ovoj utakmici apsolutni favoriti i vladari i najavljujem našu pobjedu  i nadam se da ćemo imati dobro podršku sa tribina kao što smo je imali protiv Borca i ponovno sa svojim prijateljima i sugrađanima zajedno slaviti pobjedu. Puna dvorana je ono zbog čega treniramo”, kazao je trener Medić.

presskonferencijacelikmaskota

Prisutnima se obratio i vratar Damjan Šarac koji se osvrnuo na prošle susrete u kojima je falilo malo sreće, ali je napomenuo kako protiv Čelika u punoj dvorani trebamo skupiti bodove i vratiti se u vrh: “Favoriti smo, ali trebamo dati sve od sebe kako bi opravdali tu ulogu.”

Pivot Damir Džeba se osvrnuo na utakmicu i svoju ozljedu: “Čelik moramo pobijediti pred svojim navijačima. Što se tiče moje ozljede, oporavak ide u dobrom smjeru. Prije svega sam zahvalan Klubu na pomoći te bi se puni oporavak mogao očekivati za mjesec dana. Na sreću nisu stradali ligamenti, već je samo čašica iskočila.”

Danas je na konferenciji predstavljena i maskota HMRK Zrinjski koja će prvi svoj službeni nastup imati u petak u utakmici protiv zeničkog Čelika. Ovo je inače prva maskota u Hercegovini koja če na najbolji način dizati atmosferu u dvorani i na taj način dati doprinos novim pobjedama  Zrinjskog. Maskota se zove Zrinja.