Zrinjski slavio u gostima protiv Slavije rezultatom 24:38!

Rukometaši HMRK Zrinjski slavili su u okviru sedmog kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine u Istočnom Sarajevu protiv RK Slavija rezultatom 24:38 (13:17).

Nakon tri vezana poraza protiv Borca, Maglaja i Vogošće naši momci su skupili glave i sjajnom predstavom najavili preokret u igri u ovoj sezoni. Već od samog početka naši momci su nametnuli svoj ritam te u nijednom trenutku nisu doveli pobjedu u pitanje.

Velika želja, volja, požrtvovnost, motiv i znanje ovaj put su definitivno bili ključ uspjeha i bez nekih ozljeđenih ključnih igrača. Treba napomenuti kako je u popunjenoj dvorani bilo i petnaestak prijatelja i članova kluba koji su tijekom cijele utakmice bili vjetar u leđa našim momcima.

Vrijedi istaknuti večeras sjajnog Gorana Anđelića koji je upisao 19 obrana, dok je četiri dodao Sergio Džidić. Od strijelaca, najbolji su bili Vedran Delić i Mladen Bošković s osam pogodaka, šest pogodaka postigao je Martino Kordić, četiri je dodao Marijan Marić, tri Filip Vistorop, po dva Mario Babić, Robert Kožulj i Dragan Šoljić te po jedan Nikola Ivanović, Ante Zvonimir Doko i Igor Orlović.